[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: Η μόνη στρατηγική του Σαμαρά είναι εκείνη της Μέρκελ
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Έντονα επικριτικός για την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών εμφανίστηκε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Πήγε χθες ο Πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής και αντί να εξηγήσει σε όλους τους τόνους στους ευρωπαίους εταίρους πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που βρίσκεται ήδη σε ανθρωπιστική κρίση και ότι δεν μπορούν να ζητούν κι άλλες, νέες περικοπές γιατί θα πεθαίνει ο κόσμος στον δρόμο, βγήκε και είπε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα πως πρέπει να πάρουμε το βραβείο Γκίνες, διότι αυτό που κάναμε είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα - επίτευγμα να μην μπορούν οι καρκινοπαθείς να αγοράσουν τα φάρμακά τους - επίτευγμα που έχουμε φθάσει στους 1,5 εκα. ανέργους και που ο λαός έχει φθάσει σε μία πρωτοφανή φτώχεια και ανέχεια», παρατήρησε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στη Σύνοδο Κορυφής αναδείχθηκε πως η μόνη στρατηγική που υπάρχει, είναι αυτή της κ. Μέρκελ ... Υπάρχουν σημαντικές αντιθέσεις, μια κίνηση συγκρότησης συμμαχίας απ' τις χώρες του Νότου, την οποία έσπασε ο κ. Σαμαράς», υποστήριξε ο κ. Τσίπρας και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «αντί να ενδιαφερθεί για την αποστολή του Ολάντ στη Μάλτα, ενδιαφέρθηκε να καλωσορίσει την κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και να επιβεβαιώσει πως ο μόνος υπαρκτός άξονας είναι αυτός της γερμανικής Ευρώπης».


Πηγή

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: Η μόνη στρατηγική του Σαμαρά είναι εκείνη της Μέρκελ"

Leave a reply