[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πέταξε για το τρίποντο η Εθνική
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Μπρατισλάβα για τον αυριανό αγώνα απέναντι στη Σλοβακία



Πάτησε... Μπρατισλάβα η Εθνική με μοναδικό στόχο τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην Σλοβακία.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας και θέλει να κάνει αύριο ένα καλό παιχνίδι απέναντι στους Σλοβάκους για να πάρει τη νίκη και να κρατήσει την πρώτη θέση.

Οι διεθνείς θα πάνε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή για να ξεκουραστούν και το απόγευμα θα κάνουν την μία και μοναδική προπόνηση επί σλοβακικού εδάφους.

Σήμερα το απόγευμα είναι και η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος ενόψει του αυριανού και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Στις 20:00 θα γίνει η προπόνηση.

Ο Φερνάντο Σάντος μέχρι αύριο θα πρέπει να έχει βρει λύσεις στην άμυνα και το κένρο με το πιο πιθανό σενάριο να είναι η επιστροφή του Κατσουράνη στα μετόπισθεν και ένας εκ των Νίνη ή Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή.

Στο άλλο άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Φορτούνης, ενώ ως αμυντικοί χαφ αναμένεται να αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Τζιόλης.

Στην επίθεση είναι δεδομένη η συμμετοχή του Σαμαρά. Ερωτηματικό είναι τι θα γίνει με τον Γκέκα, αφού δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να χρησιμοποιήσει Σαλπιγγίδη ή Μήτρογλου.

Τέλος, Τοροσίδης και Σπυρόπουλος θα έχουν αυξημένες αμυντικές αρμοδιότητες με αντίπαλους τους Βάις, Στοχ, Χάμσικ και Σαπάρα, ενώ θα παίρνουν βοήθειες και από τους Φορτούνη, Νίνη ή Καραγκούνη.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πέταξε για το τρίποντο η Εθνική "

Leave a reply