[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Βενγκέρ: «Πιο επικίνδυνος τώρα ο Ολυμπιακός»
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Σάλκε θα εμφανιστεί πιο επικίνδυνος στο Emirates


Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε στο αρνητικό αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής των "ερυθρόλευκων" απέναντι στη Σάλκε.

Ο Αλσατός προπονητής αναφέρθηκε σ' αυτό τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο επικίνδυνος τώρα παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο μετά το "στραβοπάτημα" της πρεμιέρας.

«Ο Ολυμπιακός έρχεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα του στο πρώτο ματς από τη Σάλκε μέσα στην έδρα του. Θα είναι πιο επικίνδυνος τώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Η ομάδα του που προέρχεται από ήττα δεν θα επηρεαστεί όπως δήλωσε στη συνέχεια: «Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα αντιδράσει σωστά μετά την ήττα του Σαββάτου. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα ότι έχουμε ήδη μία εκτός έδρας νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί στην έδρα μας».

Για το γεγονός ότι δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του απάντησε: «Δεν αποτελεί μειονέκτημα για μένα ότι θα είμαι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο μου. Και σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας».

Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα της Άρσεναλ πρόσθεσε: «Ο Αρτέτα θα εξεταστεί αύριο στον αστράγαλό του και θα δούμε. Ο Ντιαμπί είναι σίγουρα εκτός με μυϊκό πρόβλημα στο μηρό. Ο Σέζνι θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη. Για τον Γουίλσιρ είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στις προπονήσεις κι έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κι ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος».

Τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Καρλ Τζένκινσον:
«Έχουμε δουλέψει πολύ σε αρκετούς τομείς σαν ομάδα στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, γιατί έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από τέτοιες. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα από την Τσέλσι, αλλά θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όριό μας είναι ο ουρανός.

Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Νιώθω πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να προσπαθώ και να συνεχίζω να βελτιώνομαι»,
ήταν οι δηλώσεις του.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Βενγκέρ: «Πιο επικίνδυνος τώρα ο Ολυμπιακός»"

Leave a reply