[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Νίκη με ανατροπή για Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα (videos)
Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπαρτσελόνα αν και έμειναν πίσω στο σκορ επικράτησαν των Μπράγκα (3-2) και Σέλτικ (2-1) αντίστοιχα.

 Μετά την ανατροπή της προηγούμενης αγωνιστικής στη Ρουμανία κόντρα στην Κλουζ (από 1-0, 1-2) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και έχανε με 2-0 από τη Μπράγκα στο Ολντ Τράφορντ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2.

Από την άλλη, και η Μπαρτσελόνα αν και έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Σαμαρά, κατάφερε στο 93΄ με τον Άλμπα να πάρει τη νίκη με 2-1.

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να νικήσει στη Δανία τη Νόρτζελαντ, καθώς έμεινε στο 1-1, ενώ και η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Ουκρανία κόντρα στην Σαχτάρ. Νίκες για Βαλένθια (3-0 Μπάτε) και Μπάγερν (1-0 Λιλ), ισοπαλία ανάμεσα σε «Γαλατά» και Κλουζ (1-1).

5ος όμιλος

Η Σαχτάρ πήρε προβάδισμα στον πέμπτο όμιλο, καθώς επικράτησε με 2-1 της Τσέλσι και πλέον είναι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Τεχέιρα στο 3΄ και Φερναντίνιο στο 52΄, μείωσε για την Τσέλσι στο 88΄ ο Όσκαρ.



Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουβέντους ήρθε ισόπαλη με 1-1 στη Δανία κόντρα στη Νόρτζελαντ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 50΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέκμαν, αλλά ο Βούτσινιτς στο 81΄ έφερε το ματς στα ίσα.

Βαθμολογία
1. Σαχτάρ 7
2. Τσέλσι 4
3. Γιουβέντους 3
4. Νόρτζελαντ 1

6ος όμιλος

Το σερί της Μπάτε Μπορίσοφ «έσπασε» από τη Βαλένθια, καθώς οι Λευκορώσοι μετά από δύο νίκες, γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους από τη Βαλένθια με 3-0. Τα τρία γκο των νικητών πέτυχε ο Σολδάδο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και δύο γκολ στο 56΄ και στο 69΄.
Στο άλλο ματς, η Μπάγερν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλερ στο 20΄ επικράτησε στη Γαλλία της Λιλ με 1-0 και πλέον οι τρεις ομάδες, πλην των Γάλλων, ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.


Βαθμολογία

1. Μπάτε 6
2. Βαλένθια 6
3. Μπάγερν 6
4. Λιλ 0

7ος όμιλος
Με γκολ του Άλμπα στο 93΄ η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Σέλτικ με 2-1. Ο Γιώργος Σαμαράς στο 18΄ άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους, με τη μπάλα να χτυπάει την Μασεράνο.
Ο Έλληνας επιθετικός, όμως, τραυματίστηκε και βγήκε εκτός αγώνα με τον Ινιέστα στο 45΄να φέρνει το ματς στα ίσα. Αν και πίεζαν σε όλο το δεύτερο μέρος οι «μπλαουγκράνα» τελικά στο 93΄ με τον Τζόρντι Άλμπα κατάφεραν να βάλουν το γκολ της νίκης.
Στο άλλο ματς, το οποίο έγινε νωρίτερα, η Σπαρτάκ Μόσχας επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα.


Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 9
2. Σέλτικ 4
3. Σπαρτάκ Μόσχας 3
4. Μπενφίκα 1

8ος όμιλος
Μετά την ανατροπή κόντρα στην Κλουζ στη Ρουμανία (από 1-0, 1-2), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή στο ματς κόντρα στη Μπράγκα.

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μετά από δύο γκολ του Άλαν στο 2΄ και στο 20΄.
Στο 25΄ ο Ερνάντες μείωσε στο σκορ, με το 2-1 υπέρ των Πορτογάλων να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Έβανς στο 62΄ και ο Ερνάντες στο 76΄ έκαναν την ολική ανατροπή και «χάρισαν» τη νίκη στους «κόκκινους διαβόλους» με 3-2.


Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κλουζ προηγήθηκε στο σκορ με αυτογκόλ του Νουνκέου στο 19΄, από φάση που προήλθε από τον Καπετάνο.

Ο Αγκιρεγκαράι άφησε στο 27΄ την ομάδα από τη Ρουμανία με δέκα παίκτες και οι Τούρκοι πίεσαν για την ανατροπή.

Ο Μέλο έχασε πέναλτι στο 35΄και απώλεσε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Πάντως, οι γηπεδούχοι με τον Γιλμάζ στο 77΄ έκαναν το 1-1 όπου και ήταν και το τελικό σκορ.

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Γ. 9
2. Κλουζ 4
3. Μπράγκα 3
4. Γαλατασαράι 1

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Νίκη με ανατροπή για Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα (videos)"

Leave a reply