[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ακρόαση Παπανδρέου για τη «λίστα Λαγκάρντ» ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKOΤην κλήση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την επίμαχη «λίστα Λαγκάρντ», ζητά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις, η κυρία Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι από την ακρόαση του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, προέκυψαν νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου γνώριζε για την ύπαρξη της λίστας και το γεγονός ότι ήταν στην κατοχή του πρώην υπουργού.

Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε πως «ο κ. Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός της χώρας και ο κ. Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Οικονομικών, το Γενάρη του 2011, ενώ κατείχαν τη λίστα αυτή, συναντήθηκαν με το διοικητή της τράπεζας HSBC στην Ελβετία».

«Αυτό μου το επιβεβαίωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου χθες (σ.σ. Τετάρτη) που τον ρώτησα. Δεν θέλησε να μου απαντήσει ποιο ήταν το περιεχόμενο αυτής της συνάντησης» πρόσθεσε.STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ακρόαση Παπανδρέου για τη «λίστα Λαγκάρντ» ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου"

Leave a reply