[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρόβα «ειρηνικού ξεσηκωμού» στην παρέλαση
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Σε λαϊκές... παρελάσεις καλεί τους πολίτες με αφορμή τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας από τις Σέρρες όπου μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρθηκε σε «ειρηνικό ξεσηκωμό» των πολιτών κατά του μνημονίου, με στόχο την ανατροπή του.

Στο κείμενο εν όψει της φετινής επετείου σημειώνεται μεταξύ των άλλων:

«Η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία! Ευκαιρία για να δώσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο! Ευκαιρία για να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ! Οι πολίτες αυτής της χώρας άνδρες, γυναίκες νέοι και νέες, μαθητές, μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να καταστήσουν τον γιορτασμό της 28ης Οκτώβρη ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας».

Καλούνται δε οι πολίτες «μαζί με τις επίσημες παρελάσεις να πραγματοποιήσουν τις δικές τους λαϊκές, ειρηνικές, ενωτικές και αγωνιστικές παρελάσεις για να βροντοφωνάξουν τα δικά τους σύγχρονα αλλά και πολύ κρίσιμα, ζωτικά και μεγάλα "ΟΧΙ" και "να βροντοφωνάξουν: ΟΧΙ στην τρόικα, ΟΧΙ στα μνημόνια, ΟΧΙ στο μαύρο πακέτο των 14 δισ., ΟΧΙ στο νέο φασισμό, ΟΧΙ στη συγκυβέρνηση" και "προοδευτικής ανατροπή εδώ και τώρα».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πρόβα «ειρηνικού ξεσηκωμού» στην παρέλαση"

Leave a reply