[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Στρος-Καν: "Αφήστε με ήσυχο"
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν δηλώνει ότι έχει γίνει "στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης" και ζητεί "να τον αφήσουν ήσυχο", σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται αύριο στο περιοδικό Le Point.

Ο Στρος-Καν επαναλαμβάνει ότι έχει εμπλακεί "αδίκως" σε μία υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία και προσθέτει ότι "οι περιορισμοί που απορρέουν από την αστική αγωγή" εναντίον του στην υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό "τον εμποδίζουν να πει την αλήθεια".

"Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα, ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό", λέει.

"Δεν είμαι πλέον πολιτικός, ούτε κοσμικός",
προειδοποιεί εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του που ένας φωτογράφος παραμονεύει έξω από το σπίτι του μία στις δύο ημέρες.

Για την υπόθεση του ξενοδοχείου Κάρλτον της Λιλ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται για μαστροπεία, επαναλαμβάνει ότι "δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ξενοδοχείο αυτό", ακολουθώντας σταθερά την υπερασπιστική του γραμμή.

"Η αλήθεια είναι ότι ένας φίλος μου οργάνωνε βραδιές στις οποίες έχω συμμετάσχει... Έχω πει και επαναλαμβάνω ότι αγνοούσα ότι ορισμένες γυναίκες πληρώνονταν για να παρίστανται", συνεχίζει.

Αναφερόμενος στη σύλληψή του στις 14 Μαΐου 2011 και στην παραμονή επί τέσσερις νύκτες στη φυλακή του Ράικερς Άιλαντ, λέει:"Ήταν απίστευτα επώδυνο".


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Στρος-Καν: "Αφήστε με ήσυχο" "

Leave a reply