[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παράταση για δηλώσεις και καταβολή φόρου
Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Την παράταση της προθεσμίας πληρωμής φόρων και οφειλών στις εφορίες, για δύο ημέρες - την Τρίτη και την Τετάρτη - αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φορολογούμενων από το πρωί της Δευτέρας στις εφορίες.

Σημειώνεται ότι λόγω της απεργίας τραπεζικών και εφοριακών υπαλλήλων στις 26 Σεπτεμβρίου και της απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε οι δηλώσεις απόδοσης παρακρατούμενων φόρων, εισφορών και τελών, να παραλαμβάνονται εμπρόθεσμα από τις ΔΟΥ μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα της επαναλειτουργίας τους, δηλαδή τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να καταβάλλονται εμπρόθεσμα στις ΔΟΥ μέχρι και την 01/10/2012 τα βεβαιωμένα χρέη που έγιναν ληξιπρόθεσμα κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες των απεργιών.

Παρατείνεται επίσης μέχρι 30 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής του Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου ΦΠΑ, καθώς και της δήλωσης της διαφοράς των ακαθάριστων εσόδων στις λοιπές φορολογίες, για τη διαχειριστική περίοδο που έληξε μέχρι 31/12/2011, σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. 



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παράταση για δηλώσεις και καταβολή φόρου"

Leave a reply