[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: Θα ζητήσουμε εκλογές όταν θα μπορούμε να τις επιβάλλουμε
Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα, κάνοντας λόγο για «σχιζοφρενικό κρεσέντο» και «απύθμενο νεοφιλελεύθερο δογματισμό».

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών στα Γιάννενα ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης στους πολίτες ενόψει του δύσκολου χειμώνα για εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, τονίζοντας ότι, «...όλοι θα πρέπει να στηρίξουν την κοινωνία που υποφέρει...».

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Θα τις ζητήσουμε, όταν θα είμαστε σε θέση να τις επιβάλλουμε», τόνισε.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι, το πρόγραμμα βιωσιμότητας του χρέους δεν βγαίνει και πως η Ελλάδα αποτελεί ένα ευρωπαϊκό και διεθνές πείραμα ενός προγράμματος-σοκ που δεν έχει θεραπεία.
Για άλλη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως το Μνημόνιο πρέπει να ακυρωθεί και να καταργηθεί στην Βουλή ενώ συμπλήρωσε πως θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί η δανειακή σύμβαση σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Συμπλήρωσε δε πως πρέπει να συγκροτηθεί μία πανευρωπαϊκή διάσκεψη για την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύεται γι' αυτά, εφόσον αργά ή γρήγορα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» επισήμανε ότι στόχος του κόμματός του θα είναι «να ακυρωθούν με κάθε τρόπο τα επαχθή μέτρα και να πάει η χώρα σε εκλογές».

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: Θα ζητήσουμε εκλογές όταν θα μπορούμε να τις επιβάλλουμε "

Leave a reply