[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρωτοφανές επεισόδιο με Χρυσή Αυγή-Μανιάτη στη Βουλή (video)
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ένταση στη συνεδρίαση της Ολομέλειας. «Είστε λαμόγια», φώναζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, «δεν θα περάσουν τα τάγματα εφόδου», τόνισε ο Γ.Μανιάτης

Σε ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής προχώρησε ο αντιπρόεδρος, Θ.Νάκος, μετά το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Γ.Μανιάτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε αναφερόμενος στη λίστα Λαγκάρντ ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος «έχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε». Για τον Γιώργο Παπανδρέου δε ο κ. Κασιδιάρης σημείωσε ότι «είναι 25% Έλληνας».

Λαμβάνοντας το λόγο ο κ.Μανιάτης  επεσήμανε: «Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων ασφαλείας αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η Δημοκρατία θα νικήσει».
Η παραπάνω τοποθέτηση του κ. Μανιάτη προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των βουλευτών της ΧΑ, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και φώναζαν: ««Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε».

Μάλιστα, αποχώρησαν από την αίθουσα και συνέχιζαν να κραυγάζουν: «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες.»

Ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, φώναζε: «Προκαλώ τον Μανιάτη να πάμε μαζί στην Αργολίδα. Αυτός θα τρώει πορτοκάλια και εγώ χειροκροτήματα. Είναι κλέφτης».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτο  να ακούγετε η λέξη «σκάσε» στην Ολομέλεια για να της απαντήσει ο ομόλογός της της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς «σκάσε είπαμε όχι σκύψε».

Δείτε τα δύο video με το πρωτοφανές επεισόδιο:



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πρωτοφανές επεισόδιο με Χρυσή Αυγή-Μανιάτη στη Βουλή (video)"

Leave a reply