[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Ομπάμα κέρδισε γιατί κατάλαβε ότι η Αμερική δεν είναι πια η ίδια
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Ρόμνεϊ δεν κατανόησε ότι η χώρα έχει αλλάξει συμφωνούν οι περισσότεροι σχολιαστές


Η Αμερική έχει αλλάξει. Ο Ομπάμα και οι Δημοκρατικοί το κατάλαβαν και κέρδισαν τις εκλογές. Ο Ρόμνεϊ οχι. Γι' αυτό εχασε. Είναι το καταληκτικό συμπέρασμα όλων των σχολιαστών της Αμερικής. Σημειώνουν: Σε τρεις τουλάχιστον Πολιτείες οι ισπανόφωνοι ήταν εκείνοι που έδωσαν τη νίκη στον Μπαράκ Ομπάμα και στους Δημοκρατικούς υποψήφιους στη Βουλή και στην Γερουσία. Το 2004 σε δυο από αυτές η ψήφος των ισπανόφωνων - ως 66% - είχε δοθεί στον Τζορτζ Μπους.

Διαψεύδοντας δημοσκοπήσεις και τους «σοφούς» των Ρεπουμπλικανών η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών καταψήφισε τον Μιτ Ρόμνεϊ και τους «σκληρούς» που ήταν  αντίθετοι σε γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων και αμβλώσεις και υμνούσαν τον θεοκρατισμό.

Μόνο τρεις υποψήφιοι βουλευτές και γερουσιαστές από τους 26 Ρεπουμπλικανούς που είχαν τη θορυβώδη υποστήριξη του κόμματος του Τσαγιού κατόρθωσαν να εκλεγούν.

«Ο Μπαράκ Ομπάμα έδειξε ότι, πραγματικά, είναι πρόεδρος», έγραψε ο αρθρογράφος της Wall Street Journal σχολιάζοντας τις διαταγές του για άμεση κινητοποίηση όλου του μηχανισμού βοήθειας στις Πολιτείες που έπληξε ο τυφώνας Σάντι. «Ηταν ένας από τους κύριους λόγους που έστρεψε τους ανεξάρτητους στο μέρος του», αποφαίνεται και η Washington Post.
 

Πηγή: tovima

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Ομπάμα κέρδισε γιατί κατάλαβε ότι η Αμερική δεν είναι πια η ίδια"

Leave a reply