[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
«Θερμή υποδοχή» ετοιμάζουν οι Πορτογάλοι στη Μέρκελ
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Επίσημη επίσκεψη στην Πορτογαλία θα πραγματοποιήσει στις 12 Νοεμβρίου η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ήδη οι αρχές της χώρας έχουν τεθεί σε επιφυλακή, φοβούμενες ότι οι Πορτογάλοι θα της ετοιμάσουν «θερμή υποδοχή».



Η καγκελάριος θα μείνει στην Πορτογαλία μόνο για μερικές ώρες και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Πέδρο Πάσος Κοέλιο και τον πρόεδρο Ανίμπαλ Καβάκο Σίλβα.

Μαζί της θα μεταβούν στη Λισαβόνα και Γερμανοί επιχειρηματίες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε οικονομικό φόρουμ με Πορτογάλους συναδέλφους τους.

Η καγκελάριος θα επισκεφθεί επίσης το εργοστάσιο της Volkswagen, 40 χλμ. νοτίως της Λισαβόνας, στο οποίο απασχολούνται τουλάχιστον 3.000 εργαζόμενοι.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη Μέρκελ πραγματοποιείται την ώρα που στην Πορτογαλία αυξάνεται η κοινωνική δυσαρέσκεια για τα κυβερνητικά μέτρα λιτότητας.

Αρκετές διαδηλώσεις προγραμματίζονται ήδη στη Λισαβόνα και σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης, η αστυνομία αναπτύσσει μεγάλες δυνάμεις της στην πρωτεύουσα.

Η Μέρκελ είναι το μαύρο πρόβατο των Πορτογάλων διαδηλωτών που κατακρίνουν τον πρωθυπουργό τους ότι είναι υποταχτικός της.


Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "«Θερμή υποδοχή» ετοιμάζουν οι Πορτογάλοι στη Μέρκελ "

Leave a reply