[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κινητοποιήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε τροχιά κινητοποιήσεων μπαίνουν εκ νέου οι εργαζόμενοι σε δημόσιο, αλλά και ιδιωτικό τομέα. Την Τετάρτη, η ΑΔΕΔΥ προχωρά σε 24ωρη απεργία και η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.

Η ΓΣΕΕ έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο στις 12:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ στις 13:00 ξεχωριστό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια.

Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Τσικρικάς, ο γενικός γραμματέας Ηλίας Ηλιόπουλος και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιώργος Χάρης, εξέφρασαν φόβους ότι με την εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας, τα επόμενα χρόνια θα απολυθούν χιλιάδες υπάλληλοι από το στενό δημόσιο τομέα.

Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με προσυγκέντρωση στην πλατεία Καραΐσκάκη στις 11:30 και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

H OTOE θα συμμετάσχει, επίσης, στην τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ και στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Κινητοποιήσεις ξεκινούν και οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά.

Την Τετάρτη, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένα τα μέσα μεταφοράς

Σε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν την Τετάρτη και την Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αντιδρώντας στην επικείμενη ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ θα μείνει την Τετάρτη η Αθήνα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, ενώ την Πέμπτη τα μέσα σταθερής τροχιάς θα μείνουν ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο.


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κινητοποιήσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα "

Leave a reply