[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ : Επικοινωνιακό πυροτέχνημα τα περί Χρυσής Αυγής του Βενιζέλου
Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σκληρή επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτηρίζει «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» τις προτάσεις του για κατάργηση της Χρυσής Αυγής. «Τα Μνημόνια θρέφουν τον φασισμό και απειλούν τη Δημοκρατία» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Βενιζέλος θα πρέπει πρώτα να κάνει την αυτοκριτική του για το ότι πριν λίγο καιρό αισθανόταν ευχαριστημένος που είναι η Χρυσή Αυγή «στη μόδα» και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για το γεγονός ότι το μνημονιακό μπλοκ προσπάθησε και προσπαθεί να αξιοποιήσει τη θεωρία των δύο άκρων για να εξομοιώσει τη φασιστική βία με τις λαϊκές κινητοποιήσεις» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Οι αιτίες της ανόδου της φασιστικής ακροδεξιάς πρέπει να αναζητηθούν πρώτα και κύρια στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που βιώνει η ελληνική κοινωνία και στην ασκούμενη μνημονιακή πολιτική που περιθωριοποιεί τα ασθενέστερα στρώματά της.

Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα. Η θεσμική της απαγόρευση δεν πρόκειται να ανακόψει την άνοδο του φασισμού, αντίθετα θα ενισχύσει το εξολοκλήρου ψεύτικο, αντισυστημικό της προφίλ. Τα μνημόνια θρέφουν το φασισμό και απειλούν τη δημοκρατία. Η απάντηση στην Χρυσή Αυγή θα έλθει μέσα από την ενωτική συμπόρευση των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, από την αποκάλυψη του βαθύτατα συστημικού της ρόλου» καταλήγει.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ : Επικοινωνιακό πυροτέχνημα τα περί Χρυσής Αυγής του Βενιζέλου"

Leave a reply