[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παροξυσμός: Κλείνουν θέση σε κιβωτούς και καταφύγια...
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει; Και πώς αυτό θα συντελεστεί; Κανείς δεν ξέρει. Μερικοί ωστόσο... προνοούν, κλείνοντας θέση σε κινεζικές κιβωτούς, σε σοβιετικά καταφύγια του Ιωσήφ Στάλιν, σε μπούνκερ στις ΗΠΑ, αλλά και σε ξενοδοχεία σε δύο χωριά, που - σύμφωνα με τις προφητείες - είναι τα μόνα μέρη που θα σωθούν...

Όπως και με την αλλαγή χιλιετίας, έτσι και τώρα με αφορμή την προφητεία των Μάγια για καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου 2012, η παγκόσμια μανία που έχει κυριεύσει πολλές περιοχές του πλανήτη, ενώ οι πράξεις παραλογισμού γίνονται ολοένα και συχνότερες, με την Κίνα να διατηρεί το ρεκόρ.

Κίνα: Περιμένουν τον θηλυκό Ιησού...

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του "Έθνους", τις τελευταίες ημέρες οι κινεζικές αρχές έχουν πραγματοποιήσει - σε επτά επαρχίες - 97 συλλήψεις υπόπτων για διάδοση φημών που σχετίζονται με θρησκευτικές σέχτες.

Όπως έγινε γνωστό, από αυτούς οι 37 είναι μέλη μιας οργάνωσης που ονομάζεται Εκκλησία του Παντοδύναμου Θεού, η οποία στο παρελθόν είχε προβλέψει εσφαλμένα το τέλος του κόσμου και τα μέλη της οποίας πιστεύουν, σύμφωνα με τα κρατικά κινεζικά μέσα, σε έναν θηλυκό Ιησού και ότι ο κόσμος θα τελειώσει από τεράστια τσουνάμι και σεισμούς.

Επίσης, ο άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι πριν από μερικές ημέρες εναντίον 22 παιδιών δημοτικού και μιας ενηλίκου στη Χενάν, είχε επηρεαστεί από τις δοξασίες ότι το τέλος πλησιάζει.

Τέλος, δύο άλλοι κάτοικοι της Κίνας - ο Λου Ζενγκζού και ο Γιάνγκ Ζονγκφού - προετοιμάζονται για την καταστροφή (που απ' ό,τι φαίνεται θα έρθει με... πλημμύρα) κατασκευάζοντας κιβωτούς σαν αυτές του Νώε.

Ο Ζενγκζού έφτιαξε για τον εαυτό του μια μεγάλη κιβωτό, η οποία κόστισε 121.092 ευρώ, ενώ ο Γιανγκ Ζονγκφού είχε κατασκεύασε πολλά μικρά στρογγυλά καταφύγια, τα οποία μέχρι πρότινος πωλούσε έναντι 614.811 εύρω!





Ρωσία: "Ξέθαψαν" το μπούνκερ του Στάλιν


Στη Ρωσία, έντρομος ο κόσμος αγοράζει προμήθειες για να επιβιώσει μετά την καταστροφή, ενώ κάποιοι καλούν τον κόσμο να γεμίσει στις 21 Δεκεμβρίου το καταφύγιο "42 στην Ταγκάνκα", που είχε κατασκευαστεί για τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ως το μπούνκερ του Ιωσήφ Στάλιν και βρίσκεται σε βάθος 65 μέτρων.

Η κατάσταση στη Ρωσία έχει ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό, που ο ηγέτης των Τσετσένων Ραμζάν Καντίροφ αναγκάστηκε να κάνει έκκληση, προκειμένου να σταματήσει η παράνοια του κοινού εν όψει της υποτιθέμενης συντέλειας του κόσμου.

Παράλληλα, ο υπουργός Έκτακτων Περιστατικών Βλαντιμίρ Πουτσκόφ έφτιαξε ειδική τηλεφωνική γραμμή, που μπορεί να παίρνει το κοινό για να ηρεμεί τις ανησυχίες του.



Δύο χωριά, τα μόνα μέρη που θα σωθούν...

Στο μεταξύ χαμός γίνεται και στο Μπούγκαρατς της Γαλλίας και στο Σίριντσε της Τουρκίας, τα δύο μικρά χωριά που από τότε που δημιουργήθηκε η φήμη πως είναι τα μόνα δύο μέρη τα οποία θα σωθούν από την καταστροφή έχουν μετατραπεί σε τουριστικούς προορισμούς.

Έντρομοι Αμερικανοί τηλεφωνούν τις τελευταίες μέρες αναζητώντας δωμάτιο και μάλιστα σύμφωνα με τους ντόπιους «σε οποιαδήποτε τιμή».

Μόνο στο Σίριντσε των 650 κατοίκων αναμένονται περίπου 15.000 επισκέπτες!


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παροξυσμός: Κλείνουν θέση σε κιβωτούς και καταφύγια..."

Leave a reply