[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ηθική καταδίκη
Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και για μια ακόμη φορά έκανε τον λαό των νεοελλήνων να πέσει από τα σύννεφα. Τελικά αυτά τα σύννεφα αποτελούν ιδανικό τόπο κατοικίας ενός λαού που δεν ακούει ούτε καταλαβαίνει τίποτε και απορώ γιατί ακόμη δεν έβαλαν φορολογία σ’ αυτή την υπερπολυτελή κατοικία αποχαύνωσης.

Λοιπόν, θα πληρώνουμε για ηθική βλάβη του δημοσίου όταν θα χρωστάμε στην εφορία. Βασισμένοι στην αρεταϊκή ηθική των «προγόνων» τους, Πλάτωνα και Αριστοτέλη, οι σημερινοί επαΐοντες βγαλμένοι από τα σπλάχνα των κομματοτροφείων κάνουν τα πάντα να αποδείξουν πως στο κρανίο τους υπάρχει μεγάλη ποσότητα βλέννας, βρωμοκοπώντας σκέψεις που έλλογο ον δεν θα μπορούσε να διανοηθεί.
Εξ’ άλλου ταυτίζοντας το δημόσιο με την ηθική τους δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να αποδεικνύουν την σκληρή πραγματικότητα πως η βλακεία ταυτίζεται με την μαλακία (ελληνικότατος όρος βλακομαλακοηλίθιου).

Το δημόσιο τόσα χρόνια έχει μια ηθική που εκπορεύεται από τους εκάστοτε εξουσιαστές κάνοντας πράγματα και θαύματα σε όλους τους τομείς, όπως στην υγεία, την παιδεία, τον πολιτισμό, την εθνική αξιοπρέπεια, την κοινωνική δικαιοσύνη και γενικά σε ό,τι απαρτίζει μια ευνομούμενη πολιτεία όπου θα μπορούσε να ζήσει κάποιος πληρώνοντας αυτά που του αναλογούν ανάλογα με τα εισοδήματα της δουλείας του.


Η ηθική των εκπροσώπων του δημοσίου που ονομάζονται πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί έρχεται πια σε ανοικτή ρήξη με τους ανήθικους φοροφυγάδες που ταλανίζουν αυτή την χώρα. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που θα φυλακισθεί ανήθικος. Διότι για παράδειγμα ο αποδεδειγμένα συλληφθείς παιδεραστής, και άλλες κατηγορίες εγκληματιών όπως πολιτικοί κλέφτες, εκβιαστές γιατροί, μαφιόζοι δικαστικοί, καθηγητές ιδιαίτερων μαθημάτων, και γενικά τα όρνεα του δημόσιου τομέα δεν είναι ανήθικοι επειδή διέπονται από την ηθική του δημοσίου στο οποίο σε καλούν να πληρώσεις ηθική βλάβη.

Είσαι ανήθικος γι’ αυτό καταλήγεις άστεγος ή αυτοκτονείς. Αν είχες την ηθική του δημοσίου δεν θα έφτανες σ’ αυτό το σημείο διότι θα φρόντιζαν για σένα οι κατασκευαστές αυτής της ηθικής. Μόνο και μόνο που φτάνουν να δημοσιοποιούν αυτές τις βρομιάρικες «σκέψεις» τους αποδεικνύει και την ηθική των οπαδών- ψηφοφόρων που στηρίζουν τους προσκυνημένους των κατακτητών.


Δεν μπορεί να παίρνει συγχωροχάρτι ο παλαμακιστής του κάθε προδότη που ανήκει σε οποιονδήποτε πολιτικό χώρο επειδή περιμένει στη σειρά να πάρει κομμάτι από την λεία μιας λεηλατημένης πατρίδας. Αυτοσυγχωρούνται οι ηθικοί οπαδοί διότι ή νομίζουν πως η καβάτζα είναι ατελείωτη ή έχουν την διαβεβαίωση μιας καλύτερης ημέρας.

Είναι τέτοια η ηθική τους τελικά που καταλήγει απλά στον φιλοτομαρισμό, διότι αν ήταν αλλιώς, με το που θα έβγαζαν προς τα έξω αυτή την βρώμα θα άκουγαν τα εξ αμάξης ακόμη και από τον απλό λαό εκτός από την φασαρία που θα έκανε η διανόηση της χώρας.


Για τον συνδικαλισμό ειδικά του δημοσίου, δεν συζητάμε διότι δεν του το επιτρέπει η ηθική του να κάνει φασαρία. Αφού φτάσαμε στο σημείο να ανατραπούν και τα αυτονόητα πρέπει να μετρηθούν σ΄αυτό τον τόπο οι ηθικοί και οι ανήθικοι, με όποιο μέτρο ανηθικότητας ή ηθικής βάλει ο κάθε άρρωστος εγκέφαλος.

Θα είναι πραγματικά όμορφη στιγμή όταν θα σου ανακοινώνει ο ηθικός εφοριακός τα πόσα χρωστάς, στέλνοντας τον ηθικό χωροφύλακα να σε συλλάβει για να σε δικάσει ο ηθικός δικαστής και να σε βάλουν σε μια φυλακή που θα σε φυλάνε ηθικοί δεσμοφύλακες που αναφέρονται σε έναν ηθικό υπουργό ενός ηθικότατου υπουργείου. Φυσικά θα δεχτείς στωικά την μοίρα σου αν δεν ανήκεις σε κόμματα ομάδες και ομαδούλες, διότι αν δεν είσαι πιόνι τους δεν τους το επιτρέπει η ηθική τους να σε υποστηρίξουν.

Μη μιλάς για δίκαιο, αυτό είναι ανάλογα με τα συμφέροντα των ομάδων και της ηθικής που διαμορφώνουν.


Μη μιλάς για δίκαιο, όταν είσαι κομμάτι, αίμα και ιδρώτας, μνήμη και αγωνία μιας πατρίδας που ηθικά εκλεγμένοι και διορισμένοι κρατούντες την καταδίκασαν ως ανήθικη.





Ραδιοφονίξ



ramnousia

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ηθική καταδίκη"

Leave a reply