[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εργαστήριο Τεχνών στο Μουσείο Ακρόπολης
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Εργαστήριο Τεχνών καθιερώνει το Μουσείο Ακρόπολης από τις 15 Ιανουαρίου 2013, ανταποκρινόμενο στην επιθυμία των επισκεπτών του για ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες γνώσεις.

Οι αρχαιολόγοι-φροντιστές και οι συντηρητές του Μουσείου θα παρουσιάζουν στο κοινό θέματα που σχετίζονται με την αρχαία τεχνολογία, τη δημιουργία έργων τέχνης, την παραγωγή πιστών αντιγράφων αλλά και σύγχρονες εργαστηριακές εφαρμογές για την κατανόηση των εκθεμάτων.

Το Εργαστήριο Τεχνών θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2013 με θέμα την τρισδιάστατη αντιγραφή των γλυπτών και θα πραγματοποιείται από Τρίτη έως Κυριακή, δύο φορές την ημέρα, στις 11 π.μ. και στις 12 το μεσημέρι.

Κάθε φορά θα συμμετέχουν έως 20 επισκέπτες, ενώ θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή απαιτείται το εισιτήριο ημέρας.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας

Επίσης, το Μουσείο Ακρόπολης, παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του για 12 ώρες λειτουργίας καθημερινά κατά την περίοδο της μεγάλης τουριστικής επισκεψιμότητας (Απρίλιος έως και Οκτώβριος).

Καθιερώνει παράλληλα χειμερινό ωράριο λειτουργίας από τον Νοέμβριο έως και τον Μάρτιο που έχει ως εξής:

Τρίτη/Τετάρτη/Πέμπτη: 9.00 - 17.00
Παρασκευή: 9.00 - 22.00
Σάββατο/Κυριακή: 9.00 - 20.00
Δευτέρα: κλειστά

Το χειμερινό ωράριο για το έτος 2013 θα ισχύσει από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου.

Το εστιατόριο του Μουσείου κατά το χειμερινό και κατά το θερινό ωράριο θα λειτουργεί τις ίδιες ώρες με το Μουσείο. Την Παρασκευή θα λειτουργεί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εργαστήριο Τεχνών στο Μουσείο Ακρόπολης"

Leave a reply