[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ποδαρικό με τρεις αγώνες η Super League
Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Με τρεις αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία του δεύτερου γύρου της Σούπερλιγκ. Φυσικά και όλες οι ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά και μερικές από αυτές να δείξουν καλύτερο πρόσωπο.

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ

Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται την ΑΕΚ στις 17:15 (pamesports.gr, Novasports 3) και επιζητά να μείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ωστόσο η πρώτη αγωνιστική του 2013 τον βρίσκει με πολλές απουσίες μιας και οι Φούλοπ, Σανκαρέ, Ουσέρο, Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Καρδάσιο και Γκάμπριελ δεν είναι στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Περόνε.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με τους Πετρόπουλο και Μητρόπουλο στην αποστολή της. Ο Έβαλντ Λίνεν οραματίζεται έναν εντελώς διαφορετικό γύρο για την ομάδα του,που θέλει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ξεκινώντας κατευθείαν από τα βαθιά.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Κορδέρο, Τσίτας, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Πετρόπουλος, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Αρκούδας, Γροντής, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Πλατανιάς-Πας Γιάννινα

Την ίδια ώρα (pamesports.gr, Novasports 2), στα Χανιά, ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να χρησιμοποίησει την έδρα του για ένα καλό ποδαρικό (έχει μόλις μία ήττα). Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του για την αναμέτρηση τον νεοαποκτηθέντα Τετέ, ο οποίος δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει δελτίο για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα οι Ηπειρώτες ευελπιστούν να συνεχίσουν το καλό πρόσωπο που τους έφερε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, πέραν από την απουσία του Αλέξη Μιχαήλ, που έγγειται στο ότι η ομάδα δεν πήρε φορολογική ενημερότητα.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντάσιος, Λίλα, Κειτά, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Βίλα, Ίλιτς, Ιωάννου, Αυγενικού.

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός

Η αυλαία της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου κλείνει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να τίθεται αντιμέτωπος του Λεβαδειακού στη σκιά των διοικητικών εξελίξεων (pamesports.gr, Novasports 2). Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δεν υπολογίζεται και αναζητάει ομάδα, ενώ ίσως ξαναδούμε με τα πράσινα τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Μαρίνος, Βελάσκες, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μπαρμπαρούσης, Μαυρίας, Κουίνσι, Τοτσέ, Φορναρόλι, Τριανταφυλλόπουλος, Σο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης.

Οι φιλοξενούμενοι κατα κοινή ομολογία είναι από τα σύνολα που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε να το κάνουν και το 2013. Ο Γιώργος Παράσχος έχει το δύσκολο έργο να βρει τον αντικαταστάτη του Στέφανο Ναπολεόνι που δεν είναι πλέον μέρος της ομάδας. Εκτός αυτού δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Χοσέμι.


Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Μανωλάς, Ζαννιάς, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι και Βασιλείου.




Πηγή: pamesports

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ποδαρικό με τρεις αγώνες η Super League"

Leave a reply