[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ασφαλισμένα - "ανασφάλιστα" 700.000 οχήματα
Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Με ασφάλιση χωρίς αντίκρισμα κυκλοφορούν 700.000 οχήματα στη χώρα μας λόγω του ότι στην αγορά έχουν "εγκατασταθεί" ασφαλιστικές εταιρείες τις οποίες το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει, καθώς ορισμένες έχουν έδρα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους, πρόκειται κυρίως για ασφαλιστικές που έχουν εισχωρήσει στην Ελλάδα μετά την απελευθέρωση των υπηρεσιών και προσφέρουν φτηνή ασφάλιση χωρίς ωστόσο να ανταποκρίνονται επαρκώς όταν έρθει η ώρα της "ανάγκης".

Στελέχη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών αναφέρουν στο Έθνος ότι ο κίνδυνος από εταιρείες που παρέχουν "δελεαστικά" φτηνά ασφάλιστρα είναι μεγάλος.

Ασφάλιστρα κοντά στα 200 ευρώ ετησίως παρέχουν τόσο εγχώριες επιχειρήσεις όσο και ξένες που έχουν έδρα σε χώρες της ΕΕ. Οι τελευταίες μάλιστα δεν μπορούν να ελεγχθούν από τις ελληνικές εποπτικές αρχές καθώς εμφανίζονται να έχουν έδρα τη Βουλγαρία ή ακόμη και το... Γιβραλτάρ.


Σημειώνεται επίσης ότι χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν μείνει ανασφάλιστα τα τελευταία χρόνια λόγω κρίσης καθώς μέσα σε έναν χρόνο διακόπηκαν 300.000 συμβόλαια.


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ασφαλισμένα - "ανασφάλιστα" 700.000 οχήματα"

Leave a reply