[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής
Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκερέιρο στο 14’ η ΑΕΚ επικράτησε στην Κέρκυρα της τοπικής ομάδας με 1-0. Σημειώνεται ότι η Ένωση από το 63’ έπαιζε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κορδέρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πανθρακικός επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού. Το σκορ άνοιξε ο Δ. Παπαδόπουλος στο 37’ ενώ ο Λουσέρο πέτυχε τα άλλα δύο γκολ στο 58΄και στο 61’.

Σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Πανιωνίου με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και διατηρείται σε τροχιά πλέι οφ. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπράνα Ίλιτς στο 18’, ενώ οι κυανέρυθροι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 13ο λεπτό μετά την αποβολή του Καμπάνταη με κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, με ένα παίκτη λιγότερο έμεινε από το 59’ και η ομάδα των Ιωαννίνων μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τζημόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, με το ενδιαφέρον των «πρασίνων» να βρίσκεται στην απόκτηση του Αργεντινού μπομπέρ Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο 32χρονος επιθετικός έφτασε την Παρασκευή στην Αθήνα και μόλις οι ιατροί ανάψουν το πράσινο φως, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για δύο ακόμη χρόνια.

Το Σάββατο, με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Αστέρας που έπαιζε με 10 παίκτες από το 56’ καθώς ο Σανκαρέ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον αγώνα, ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα του, ενώ πλέον βρίσκεται στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές καθώς επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στην Τούμπα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Περογαμβράκη στο 9’ ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και αρχικά να ισοφαρίσει στο 38’ με τον Αθανασιάδη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κάτσικας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο Λόρενς στο 49’ έγραψε το τελικό 3-1 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ατρομήτου και της Βέροιας στο Περιστέρι.

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Άρη στα Χανιά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Σάββατο 9/2
Ατρόμητος-Βέροια 0-0ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-1Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1
Κυριακή 10/2Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1Πανθρακικός-Λεβαδειακός 3-0Παναθηναϊκός-Ξάνθη 19:30

Δευτέρα 11/2Πλατανιάς-Άρης 19:30






















STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το πανόραμα της 21ης αγωνιστικής"

Leave a reply