[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ευτυχώς που δε γίναμε Β. Κορέα
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Αφού τους σάπισαν τα «όργανα της τάξης» στο ξύλο, στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι γνωστοί παπαγάλοι,τα χρησιμότερα όργανα του κράτους και των διάφορων «αυτοδημιούργητων» επιχειρηματιών. Από την μια το τροπάρι της καταδίκης κάθε κινητοποίησης ή αντίστασης στην εξαθλίωση ως βίαιης και επιζήμιας , και από την άλλη, η χωρίς κανένα ενδιασμό απόκρυψη της δολοφονικής δράσης της χρυσής αυγής με την συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ.

Η λεζάντες κάτω από την είδηση: «πυρήνες της φωτιάς», και «φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου»,εξυπηρετούν ώστε η υποτιθέμενη τρομοκρατία να συνδεθεί επιτέλους με τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Τόσο μεγάλο το μίσος τους για τα όσα έγιναν τον Δεκέμβρη του 08.Τόσος ο καημός τους ώστε να διασφαλιστεί η ψευδεπίγραφη νομιμότητα,νομιμότητα που καθορίζεται αναλόγως των εξυπηρετούμενων συμφερόντων. Άλλη η νομιμότητα όταν κινδυνεύει η υπόληψη του Λαυρεντιάδη ,άλλη για τους απλήρωτους απεργούς. Άλλη για τους καταληψίες ,άλλη για τους δολοφόνους με τα στιλέτα. Όσοι ήταν φίλοι του Αλέξη είναι τρομοκράτες ,όσοι είναι φίλοι του ναζιστικού καθάρματος με το επίθετο Κασιδιάρης, είναι το άκρο που χωράει άνετα η δημοκρατία. Μια δημοκρατία που βασανίζει στα κρατητήρια,μαχαιρώνει στα σοκάκια ,ανοίγει κεφάλια στις διαδηλώσεις. Μια δημοκρατία που λοιδορεί όσους αντιστέκονται και επιβραβεύει όσους κοιτάνε απλώς τη δουλειά τους χωρίς να ενοχλούν τις μπίζνες της ολιγαρχίας.

Τι διαφορά έχουν οι ένστολοι δολοφόνοι από αυτούς με τα μικρόφωνα; Απολύτως καμία. Προσκείμενοι στα ίδια αφεντικά και προστάτες της υποτιθέμενης τάξης με κάθε τίμημα που απ’ ότι φαίνεται βρίσκεται σε μια διαρκή εσωτερική αναθεώρηση,οδεύοντας στην εποχή των ενυπόγραφων δηλώσεων νομιμοφροσύνης.Δεν είναι τυχαίες οι προκλητικές δηλώσεις του φιλοχουντικού Δένδια για ξεκαθάρισμα λογαριασμών από το μακρινό 74.Η δημοκρατία δεν ανέχεται καθόλου την διαφορετικότητα,όχι πως την ανέχτηκε ποτέ , και αφού ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με το αριστερό άκρο ,δε θα διστάσει να ξεπαστρέψει και αυτούς που ξαφνικά περίσσεψαν της οικονομικής σφαγής  και δεν χωράνε στα μνημονιακά της πλάνα.

Το βιαστικό άρπα- κόλα μοντάζ ,στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα δύναμης και αυταρχισμού προς πάσα κατεύθυνση και όχι μόνο στα εξεγερμένα τμήματα της κοινωνίας. Στο εξής όποιος παραβιάζει τα στενά όρια που του επιτρέπεται να κινηθεί, είτε αυτός είναι συνδικαλιστής ,είτε διαδηλωτής ,είτε αντιρατσιστής ,είτε κάποιος πεινασμένος που έβαλε χέρι στο μαντρί(δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από την καταδίκη δυο ανθρώπων σε εφτά χρόνια για την κλοπή μιας γίδας ),το φάρμακο είναι ένα: Το γιατροσόφι «σοκ και δέος» περιλαμβάνει τηλεοπτική διαπόμπευση, ξύλο , εξοντωτικές ποινές και σε περίπτωση που οι άτακτοι  δεν συνετιστούν, ο ναζισμός περιμένει στη γωνία.

Και οι καταδικαστές της βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται ,τι λένε; Οι ευρωπαιστές και  υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των μειονοτήτων σε ποια τρύπα χώθηκαν;Οι λαλίστατοι φιλελευθερόπληκτοι εραστές του Διαφωτισμού γιατί σιώπησαν;

Έλα μωρέ μια χαρά είμαστε αφού σωθήκαμε. Τι να την κάνουμε την ελευθερία και την διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου άνευ πολυκαταστημάτων;Τι να την κάνουμε τη δημοκρατία χωρίς μεγάλα θεάματα και φαραωνικά μέγαρα;Τι θέλετε δηλαδή, να γίνουμε Β. Κορέα;

noumero

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ευτυχώς που δε γίναμε Β. Κορέα"

Leave a reply