[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πόσο αηδία να υπάρχει ακόμα να νιώσεις;
Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Το Σύνταγμα παραβιάζεται κατ’ εξακολούθησιν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που πλέον έγιναν ψωμοτύρι της μνημονιακής τρικομματικής κυβέρνησης που το καταστροφικό πρόγραμμά της ακόμα και το ΔΝΤ παραδέχτηκε ότι ήταν μέγα λάθος, συγγνώμη...


Το κράτος δεν έχει τα κότσια να πιάσει τους οικονομικούς δολοφόνους που σκουπίζουν τ' απομεινάρια από χαβιάρι που πασαλείβει ως σκατό τον κώλο τους.

Όλοι οι κλέφτες και οι φοροφυγάδες με τα δις στο εξωτερικό είναι έξω από τη φυλακή. Ο Ψωμιάδης είναι έξω από τη φυλακή. Εν τω μεταξύ οι ίδιοι πολιτικοί που εξαθλίωσαν τη χώρα ακόμα κυβερνάνε.
Διαπομπεύονται και φυλακίζονται οροθετικές πόρνες, διώκονται ειδικοί που έχουν καταθέσει κοινωνικό έργο επί δεκαετίες, κατηγορούνται άλλοι με κακούργημα επειδή υποστήριξαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, διώκονται διαδηλωτές φυλακίζονται για 8μηνα, κάνουν απεργία πείνας για να καταφέρουν να αποφυλακιστούν και μετά από 5 ολόκληρα χρόνια το δικαστήριο τους ανακηρρύσσει αθώους, χωρίς να ανοίξει ούτε μία μύτη από όλους αυτούς που αυθαιρέτησαν όχι μόνο εις βάρος τους αλλά ενάντια στην ίδια τη δημοκρατία.

Μετανάστες καταδικάζονται για 7 χρόνια, επειδή πείναγαν και έσφαξαν μια προβατίνα για να φάνε, ενώ ο νόμος για τους απανταχού Αγιάννηδες λέει: Αθώοι οι κατηγορούμενοι αυτών των περιπτώσεων...

Οι πολιτικάντηδες ανακοινώνουν συνεχώς τις δηλώσεις τους, τρέχουν στην καλύτερη περίπτωση στη Στάη για να μας ενημερώσουν, μιλάνε για ντροπή της Δημοκρατίας και όχι για έγκλημα, και η αντιπολίτευση βγαίνει στους δρόμους συντεχνιακά, περιστασιακά και μεμονωμένα ανά κόμμα, για να ζητιανέψει κυρίως μόνο λεφτουδάκια.

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι χιλιάδες άνεργοι, οι υποαπασχολούμενοι, οι συνταξιούχοι, είναι η... Ελλάς(των εκατομμυρίων πλέον) "Ελλήνων Ορφανών", ενώ οι δημόσιοι δικαστικοί λειτουργοί -σε κλίμα ανασφάλειας Δικαίου- κάνουν αντισυνταγματικές στάσεις εργασίας διαρκείας για οικονομικούς λόγους, καταφέρνοντας να πάρουν 100 εκατομμύρια αναδρομικά, και αντίθετα η απεργία διαρκείας του Μετρό λήγει άδοξα μετά από επίσης αντισυνταγματική επίταξη των εργαζομένων, ενώ η ΓΣΕΕ κοιτάει άπραγη, όπως και οι υπόλοιποι κλάδοι του δημοσίου.

Στις Σκουριές το δάσος αλώνεται παράνομα, στα νησιά φυτρώνουν ολοένα ανεμογεννήτριες, στους δρόμους πληθαίνουν οι πεινασμένοι, στα σχολεία οι αμόρφωτοι, και στα Πανεπιστήμια στοιβάζονται χειρόνακτες της επιστήμης. Οι αγρότες στους δρόμους(ενώ παντού πωλούνται λεμόνια Βραζιλίας), και οι απεργοί ναυτεργάτες απλήρωτοι(ενώ οι εφοπλιστές δεν καταβάλουν κανέναν φόρο στο ελληνικό κράτος του ευρώ, της νεοφασιστικής τραγωδίας).

Και καθώς η χώρα έχει βουλιάξει απ’ άκρη σ’ άκρη, η πλειοψηφία γύρω μας είναι φασίστες -το ξέρουν δεν το ξέρουν-, η δημοκρατία έχει βιαστεί, η οικονομία και η πολιτική έχει γελοιοποιηθεί, το κράτος βασανίζει τέσσερα εικοσάχρονα που φοράνε χειροπέδες στα χέρια, τα διαπομπεύει κατόπιν στο διαδίκτυο παραμορφώνοντας τα εγκλήματά του, και τα φέρνει κομπάζοντας μπροστά στο φακό, φορώντας το ίδιο κουκούλα.
Στο πόδι όλοι οι "μάγκες" με κουκούλα για τέσσερα 20χρονα! Στο πόδι οι βασανιστές, οι ψυχοπαθητικοί, οι χρήζοντες βοήθειας... Γονατιστά το Κράτος, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία, ο πολιτισμός, ο Έλληνας, η αξιοπρέπεια, η ηθική.

Πόσο αηδία να νιώσεις γι αυτή τη χώρα;
Πόσο αηδία να υπάρχει ακόμα να νιώσεις;

Πηγή: afigisizois.wordpress.com

tvxs

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πόσο αηδία να υπάρχει ακόμα να νιώσεις;"

Leave a reply