[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η αναθεώρηση του Συντάγματος ως μοχλός παραπλάνησης για την αποτυχία των μνημονίων.
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


 Η χώρα κατέρρευσε, ο λαός εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα, οι Έλληνες εγκαταλείπουν την πατρίδα για να επιβιώσουν ανθρώπινα, το πολίτευμα σάπισε και δεν μπορεί να προστατεύσει πλέον κανένα ανθρώπινο δικαίωμα και όμως το υπεύθυνο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στον αφανισμό, εξακολουθεί να παραμένει ακλόνητο...
στη θέση του και να αμείβεται αδρά από τις δικές μας περιουσίες.

Η δικτατορία των δανειστών ποτέ δεν θα πατούσε το πόδι της στη χώρα μας αν δεν υπήρχαν τα εδώ ενεργούμενα υποχείριά της όλων των αποχρώσεων, τα οποία ως νέοι κοτζαμπάσηδες συνεργάτες του Μεγάλου Σουλτάνου (τρόϊκα) κρύβουν την ανικανότητα και την εθελοδουλία τους για μια καρέκλα δοτής εξουσίας, πίσω από τους δήθεν άτεγκτους κανόνες του πολιτεύματος, το οποίο τα ίδια καταπατούν.

Τώρα, μπροστά στο τραγικό αδιέξοδο και του τρίτου μνημονίου και πριν εκραγεί ο λαός, βγαίνει ξανά το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και προσπαθεί να αλλάξει την πολιτική ατζέντα στρέφοντας την προσοχή του κόσμου στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Μια αναθεώρηση που από τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το πολιτικό σύστημα, αγνοεί για μια ακόμα φορά παντελώς το λαό, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της διεφθαρμένης Ολιγαρχίας. Από κοντά και τα παπαγαλάκια της κρατικοδίαιτης παρασιτικής ιντελιγκέντσιας της χώρας γνωμοδοτούν υπέρ της επιβίωσης της ολιγαρχικής νομενκλατούρας που τα σιτίζει με αστείες προτάσεις που δεν συμπεριλαμβάνουν πουθενά το λαό.

Τα ψέματα όμως τελείωσαν. Το Σύνταγμα δεν θα αναθεωρηθεί από απονομιμοποιημένους εντολοδόχους των δανειστών που μας κατέστρεψαν.  Το Σύνταγμα θα αλλάξει συθέμελα από τον ίδιο το λαό που είναι το ανώτατο όργανο του κράτους.

hassapis-peter

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η αναθεώρηση του Συντάγματος ως μοχλός παραπλάνησης για την αποτυχία των μνημονίων."

Leave a reply