[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ενώπιον την Προανακριτικής ο Jossef Nissim
Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Η προσπάθεια της Προανακριτικής Επιτροπής να τεκμηριώσει το «δόλο» του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σε ότι αφορά στην αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ, έφερε τους βουλευτές αντιμέτωπους με το όνομα Jossef Nissim.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Josef Nissim εκπροσωπεί τη μυστηριώδη εταιρεία Ildom LTD, η οποία φυσικά δεν είναι μια τυχαία εταιρεία. Όπως αποκάλυψε το newsbomb, την εν λόγω εταιρεία διοικεί ο στενός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και «επιτυχημένος» επενδυτής κ. Θεόδωρος Μαργέλλος.

Ωστόσο, το όνομα του κ. Nissim εμπλέκεται και με τρεις λογαριασμούς από την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ. Με αυτόν του κ. Συμεών Σικιαρίδη και της συζύγου του Ελένης Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφης του υπουργού Οικονομικών, με τον άλλο «εξαφανισθέντα» λογαριασμό συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου, αυτόν του Ανδρέα Ρωσσώνη, συζύγου της άλλης εξαδέλφης του Μαρίνας, και με έναν τρίτο που ανήκει στον κ. Μάργελλο.

Τα στοιχεία αυτά έφτασαν στα χέρια της Προανακριτικής, η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία», αποφάσισε κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης την άμεση κλήτευση του κ. Nissim, ώστε να διευκρινιστεί η υπόθεση.

Εμείς γνωρίζαμε και αποκαλύψαμε το μεμπτό της υπόθεσης, ήρθε η ώρα να το μάθουν και οι κατεξοχήν αρμόδιοι...

Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ενώπιον την Προανακριτικής ο Jossef Nissim"

Leave a reply