[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Mε μεγάλη συμμετοχή οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας
Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


Η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00, ενώ δύο ώρες νωρίτερα τελείωσε η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, όπου περίπου είκοσι χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν το «παρών».

Λίγο μετά τις 14:00 επικράτησε ένταση στα Προπύλαια όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διμοιρίες των ΜΑΤ στην οδό Βουκουρεστίου πετώντας τους βόμβες μολότοφ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και βόμβες κρότου-λάμψης.

Η ένταση μεταφέρθηκε στα στενά των  Εξαρχείων   όπου μέχρι και αυτή την Ώρα υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις των Ματ, ενώ έχουν στηθεί οδοφράγματα.

Κατά τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας άντρας στη συμβολή των οδών Εμ. Μπενάκη και Φειδίου.

Ο διαδηλωτής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας, ο οποίος κρατούσε την ελληνική σημαία, ξυλοκοπήθηκε από ομάδα κουκουλοφόρων.
Η Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρέθηκε στην πλατεία Ομονοίας, συμμετέχοντας στην πορεία του ΠΑΜΕ  δήλωσε ο «Ο εργαζόμενος λαός που υποφέρει μια απόφαση πρέπει να πάρει: να ανακαλύψει τη δυναμή του και να κάνει την κίνηση προς τα μπρος, που θα στηρίξει την ανατροπή ως το τέλος, διαφορετικά θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο».

Από την πλευρά του ο  Αλέξης Τσίπρας  ο οποίος βρέθηκε στη  συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο, είπε«Η περίοδος της εικονικής ευφορίας της κυβέρνησης έλαβε τέλος. Όσοι πίστεψαν μετά τις εκλογές τον Σαμαρά ότι θα έκανε επαναδιαπραγμάτευση και ότι μετά τη δόση του Δεκεμβρίου θα ερχόταν η ανάπτυξη, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Mε μεγάλη συμμετοχή οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας"

Leave a reply