[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Σαμαράς: Το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι ελπίδα
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως «δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από το ευρώ», άφησε πάντως να εννοηθεί ότι οι προϋποθέσεις για την παραμονή της στην ευρωζώνη έχουν πολιτικό και οικονομικό κόστος. «Υπάρχει ελπίδα, είναι η μόνη που μπορώ να προσφέρω», συνέχισε.

Ο πρωθυπουργός διερωτήθηκε «Ξέρετε κανέναν που θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένος, με το να είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα;» ενώ υποστήριξε πως κάνει την πιο σκληρή δουλειά. «Κάνω την πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο. Είναι σκέτο βάσανο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα νέα επεισόδια που ξέσπασαν την Τετάρτη στο περιθώριο των απεργιακών διαδηλώσεων της Αθήνας, ο κ. Σαμαράς είπε πως πρόκειται για «ένα προϊόν της μεγάλης κρίσης και της μεγάλης ύφεσης» που διέρχεται η χώρα.

Σημείωσε ακόμη πως τα φαινόμενα αυτά αποτελούν «καμπανάκι» για τους εταίρους και τον δυτικό κόσμο, επισημαίνοντας: «Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στην Ισπανία και αύριο σε άλλες χώρες, πρέπει να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενταθεί».

Ο κ. Σαμαράς, χαρακτήρισε την ανεργία ως το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας μας και πρόσθεσε ότι η περασμένη Πέμπτη ήταν μια «από τις καλύτερες μέρες από τη στιγμή που ανέλαβε», καθώς υπήρξε συμφωνία των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, όσον αφορά το νέο πακέτο μέτρων.

Μάλιστα ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε την υπάρχουσα κυβέρνηση «κυβέρνηση 4ετίας»...
Απευθυνόμενος στους Έλληνες πολίτες τόνισε ότι θα πρέπει να διατηρήσουν την πίστη τους, τόνισε ότι υπάρχει ελπίδα και ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Ερωτηθείς για το αν κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι «όλοι στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν δυσκολίες» και πρόσθεσε ότι, αν και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα «κατανοεί κάθε δευτερόλεπτο τον πόνο των Ελλήνων πολιτών».

Αναφερόμενος τέλος στο μεταναστευτικό και τη δράση της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός δήλωσε στους New York Times, ότι η Ελλάδα δέχεται μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα πολίτες που δεν είναι ιδεολογικά σύμφωνοι με την Χρυσή Αυγή, να την ψηφίζουν.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Σαμαράς: Το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι ελπίδα "

Leave a reply