[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τσίπρας: Η Ελλάδα κινδυνεύει με κοινωνικό ολοκαύτωμα
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Αν το πακέτο «σκληρών και βάρβαρων μέτρων έρθει στη Βουλή, υπερψηφιστεί και υλοποιηθεί» τότε, προειδοποίησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τότε η Ελλάδα κινδυνεύει με ένα «κοινωνικό ολοκαύτωμα» το οποίο θα απειλήσει και την Ευρώπη.

Αμέσως μετά τη συνάντησή που είχε με την αντιπρόεδρο της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) και υπεύθυνη του κόμματος για την Οικονομία, Ζάχρα Βάγκενκνεχτ, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον ελληνικό λαό «να σηκώσει το βάρος στα χέρια του, να αντιδράσει σε αυτό το πακέτο μέτρων και να διεκδικήσει μια συνολική, ευρωπαϊκή λύση στο ευρωπαϊκό πρόβλημα».

O επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε για μια ακόμη φορά ότι «η λιτότητα δεν αποτελεί λύση», συμπληρώνοντας πως είναι απλά η συνταγή η οποία «ανοίγει τον πάτο του βαρελιού» και την οποία, πρόσθεσε, αν συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε, «είναι βέβαιο ότι δεν θα επιστρέψουμε ποτέ τα χρήματα που δανειζόμαστε από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους».
«Η δυνατότητα για μια άλλη ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα του Νότου ανοίγει μέσα από τον αγώνα του λαού μας να ακυρώσει αυτά τα βάρβαρα μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια επισήμανε πως  «ολοένα και περισσότεροι στην Ευρώπη -και στην Γερμανία- συνειδητοποιούν ότι το Μνημόνιο είναι αδιέξοδο, ότι το πρόγραμμα αυτό δεν βγαίνει, παρά οδηγεί στην καταστροφή», καθώς και ότι όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι «οι περίφημες υποχρεώσεις που πρέπει να τηρήσουμε μας οδηγούν στην απομόνωση από την Ευρώπη και οδηγούν την ίδια την Ευρώπη σε πολύ μεγάλο κίνδυνο».

Οπως εξήγησε «αν το νέο πακέτο σκληρών και βάρβαρων μέτρων έρθει στη Βουλή και υπερψηφιστεί και υλοποιηθεί, τότε η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα και αυτό εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τσίπρας: Η Ελλάδα κινδυνεύει με κοινωνικό ολοκαύτωμα"

Leave a reply