[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, σερί στο Φάληρο, επιβίωση στη Βέροια
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η “μάχη” ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Να επεκτείνει το αήττητο σερί του θέλει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την Κέρκυρα, ενώ η ΑΕΚ δίνει αγώνα επιβίωσης στη Βέροια. Δείτε όλο το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και τη Νέα Σμύρνη ανοίγει η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος τον Πλατανιά.

Το μενού του Σαββάτου ολοκληρώνεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” όπου ο αήττητος Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κέρκυρα, η οποία δεν έχει γνωρίσει την ήττα τις τελευταίες 6 αγωνιστικές.

Την Κυριακή ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό, ενώ σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή η Ξάνθη υποδέχεται τον Πανθρακικό.

Στη Βέροια, η τοπική ομάδα κοντράρεται με την ΑΕΚ σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού για την ουραγό “Ένωση”.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώνεται με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο πρώτο ματς της μετά-Φερέιρα εποχής οι “πράσινοι” θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον “δικέφαλο του βορρά” ο οποίος καλείται να ξεπεράσει τις απουσίες και να μείνει στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, εκεί όπου ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

To πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:


Σάββατο 17 Νοεμβρίου

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Novasports 1
Πανιώνιος – Πλατανιάς 17:15 Novasports 2
Ολυμπιακός – Κέρκυρα 19:30 Novasports 2

Κυριακή 18 Νοεμβρίου

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 15:00 Novasports 1
Σκόντα Ξάνθη – Πανθρακικός 17:15 Novasports 3
Βέροια – ΑΕΚ 17:15 Novasports 1
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:30 Novasports 1

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 19:30 Novasports 2

Πηγή: newsit

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, σερί στο Φάληρο, επιβίωση στη Βέροια"

Leave a reply