[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO

Αγκαλιά με τον τίτλο είναι ο Ολυμπιακός που πέρασε νικηφόρα και από την Ξάνθη με 2-0 και αποσπάστηκε 16 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Αστέρας Τρίπολης στις καθυστερήσεις του αγώνα πήρε σημαντική νίκη με 2-1 στη Βέροια και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ 0-0 με την ΑΕΚ, περνώντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Η «Ενωση» κατάφερε να διατηρήσει για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι ανέπαφη την εστία της μπροστά στον κόσμο της που έδωσε βροντερό παρών σε παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Άρης που με γκολ του Κοέλιο νίκησε στο τέλος με 1-0 τον κακό Παναθηναϊκό και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Σημαντική νίκη που της δίνει ελπίδες για τη σωτηρία της, πήρε η Κέρκυρα, που πέτυχε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 τον Πανιώνιο στο νησί των Φαιάκων.

Λεβαδειακός και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη Λιβαδειά, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και ο αγώνας στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Πανθρακικό.

Κύριο γνώρισμα της 22ης αγωνιστικής (που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα ΟΦΗ-Πλατανιάς) είναι τα λίγα γκολ που σημειώθηκαν, μόλις 9 που είναι από τις πιο φτωχές συγκομιδές ως τώρα τα τελευταία χρόνια.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα:
Κέρκυρα-Πανιώνιος           2-1 (38΄, 82΄ Γκέσιος - 7΄ Κολοβός)

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός     0-0
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ                     0-0
Λεβαδειακός-Ατρόμητος      0-0
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης     1-2 (75΄ Ορέστες - 43΄ Ράγιος, 90+2΄ Λέντσε)
Ξάνθη-Ολυμπιακός             0-2 (29΄ Μασάντο, 68΄ Τζιμπούρ)
Αρης-Παναθηναϊκός           1-0 (89΄ Κοέλιο)
ΟΦΗ-Πλατανιάς               18/2
Πηγή: ert

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής "

Leave a reply