[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση σε λογική ακραίου αυταρχισμού»
Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 Posted by STEVENIKO


 Για «εκτροχιασμό της κυβέρνησης σε μια λογική ακραίου αυταρχισμού» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια για τους τέσσερις συλληφθέντες στη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του, ότι «συνιστά μέγιστη πολιτική ανευθυνότητα, από την πλευρά της κυβέρνησης, η αξιοποίηση της τρομοκρατίας για την αποκόμιση πολιτικών οφελών, δείγμα του πανικού και της κοινωνικής της απομόνωσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Δένδιας συνεχίζει στο γνωστό και προσφιλή δρόμο της στρατηγικής της έντασης και της στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Τόσο οι βασανισμοί των συλληφθέντων όσο και η δημοσίευση των φωτογραφιών τους δείχνει τον εκτροχιασμό της κυβέρνησης σε μια λογική ακραίου αυταρχισμού, σε πλήρη σύμπλευση με την υλοποίηση της αντικοινωνικής πολιτικής του μνημονίου.

Αυτό που κάνει ότι δεν καταλαβαίνει η κυβέρνηση είναι ότι, σε συνθήκες κοινωνικής διάλυσης, ο συνδυασμός των μνημονίων της φτώχειας με την ένταση του κρατικού αυταρχισμού συγκροτεί το έδαφος ανάπτυξης του πολιτικά αδιέξοδου και επικίνδυνου δρόμου της βίας και της τρομοκρατίας, στον οποίο η αριστερά στέκεται και στεκόταν πάντα απέναντι.

Συνιστά μέγιστη πολιτική ανευθυνότητα, από την πλευρά της κυβέρνησης, η αξιοποίηση της τρομοκρατίας για την αποκόμιση πολιτικών οφελών, δείγμα του πανικού και της κοινωνικής της απομόνωσης».


Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: «Η κυβέρνηση σε λογική ακραίου αυταρχισμού» "

Leave a reply